Terveisiä tiimiltä

8 helmikuun, 2018

Terveisiä tiimiltä. Päivitämme tänne palstalle meidän kuulumisiamme.

Hei perheet, mitä teille kuuluu? Voimmeko auttaa teitä jotenkin?

Nämä ovat ne kysymykset jotka pitävät meidät liikkeellä. Netin keskustelupalstat ovat pullollaan elämänmakuisia tarinoita onnesta, ilosta ja maailman pakahduttavimmasta rakkaudesta, mutta myös ahdingosta, kysymyksistä ja ajoittaisesta täysmittaisesta paniikista.

Mietitkö ikinä, onko vauvasi vierastaminen enää millään mittareilla mitattuna normaalia? Miksei minun vauvani jo käänny vaikka naapurin saman ikäinen pyörii tyytyväisenä huoneesta toiseen? Milloin esikoisen uhma ja vauvakapina helpottaa niin paljon että uskallan käydä vessassa ilman että toinen lapsista on mukana? Miksi välillä suutun tuolle maailman rakkaimmalle niin paljon, että silmissä sumenee ja pelkään että kauheuksia tapahtuu? Haittaako jos vauva katsoo televisiota?

Olemme positiivisen ongelman äärellä. Perheillä on kysymyksiä. Meillä on vastauksia. Mutta miten saisimme tiemme kohtaamaan? Täydellisessä, loputtomien resurssien maailmassa me tulisimme teille. Aina, kun tarvitset apua tai neuvoa. Mutta koska tämä ei oikeassa elämässä ole mahdollista, pyrimme tarjoamaan apuamme tavalla, joka eniten simuloi tätä tilannetta. Tähän kuitenkin tarvitsemme teidän apuanne.

Jotta palvelusta saataisiin teitä parhaiten palveleva, meidän täytyy tietää mitä te tarvitsette. Haluatteko tietää miten toimia kun lapsi puree? Illat ovat hulinaa? Sisarukset tappelevat? Vai haluaisitteko ehkä tietää miten tukea arkaa ja passiivista lasta? Oppia keskittymiskykyä? Milloin lapsen peloista pitää huolestua? Me osaamme vastata näihin kysymyksiin monipuolisen, luotettavan ja käytännössä todistetun tutkimustiedon valossa. Tutkijamme osaavat selittää lapsen käytöstä niin psykologian, evoluutio-biologian, aivotutkimuksen, neurotieteiden kuin lastenpsykiatriankin näkökulmasta. Lisäksi tutkijamme tietävät parhaimmat konstit mitä erityispedagogiikan ja varhaiskasvatuksen tieteenalalla on tarjota.

Seuraavan vuoden aikana aiomme selvittää miten voisimme auttaa juuri sinua ja sinun lastasi. Sinun lastasi uniikkeine luonteenpiirteineen ja temperamentteineen. Mutta ei pelkästään sinua ja sinun lastasi, vaan kaikkia lapsia ympäri Suomen niemen. Meillä on velvollisuus tarjota teille myös tietoa, jotka kasvattavat lapsen valmiuksia toimia vastuullisesti yhteiskunnassa. Voimme auttaa sinua ohjaamaan lapsesi tarpeeksi vahvaksi kestämään elämän kolhut, opettaa häntä luottamaan omiin vahvuuksiinsa mutta kuitenkin oleman tarpeeksi herkkä ottaakseen muut sopivalla tavalla huomioon.

Me voimme rakentaa palvelun, joka tavoittaa jokaisen ajasta, paikasta ja sosioekonomisesta asemasta riippumatta. Autathan meitä, ja kerrot mitä sinulle kuuluu.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *